Preview Mode Links will not work in preview mode

Stryket - Din genväg till 13 rätt på Stryktipset

Feb 29, 2024

Då har vi en fin jackpot att sätta oss in i och denna vecka har vi med oss Oskar Block och Daniel Söderberg för att guida oss i kupongens alla matcher. 

Skaffa VPN genom NordVPN
Vi har ett samarbete med NordVPN så genom att använda länken stöttar du Stryket. Behåll enkelt din integritet på nätet. Skaffa...


Feb 22, 2024

Vi möts denna vecka av en "enkel" kupong med många favoriter. Då är det viktigt att vi bygger smarta system. Daniel Söderberg ger sina bästa drag. Vi diskuterar också kioskgubbars kuponger och vad det kan innebära att köpa en kupong från en kioskgubbe. 

Bli Patreon från 10:- och ta del av extra material
Bli en...


Feb 15, 2024

Då har vi åter en fin engelsk kupong att sätta oss in i. Daniel Söderberg ger sina bästa drag och vi sveper över kupongen med höga och låga tankar. Vi analyserar också förra veckans kupong lite extra för att belysa ämnet analys. 

Nu också som video på YouTube
Ibland kan det vara både roligare och lättare...


Feb 8, 2024

Ny lördag med en magisk engelsk kupong. Daniel Söderberg ger sina bästa drag på kupongen och efter det går vi igenom bra tankar kring Tips-SM. 

Bli Patreon från 10:- och ta del av extra material
Bli en Patreon och stötta Stryket. Genom att bli en Patreon öppnar du upp möjligheten att få unikt...


Feb 1, 2024

Då har vi en lördag till med fin jagkpot på hela 13 miljoner. Vid jackpot så tar vi oss igenom hela kupongen från match 1 till 13 och analyserar match för match. Denna vecka har vi med oss Daniel "Striker" Domeij samt Daniel Söderberg. Vi är också taggade på att Tips-SM drar igång och snackar lite kring det,...