Preview Mode Links will not work in preview mode

Stryket - Din genväg till 13 rätt på Stryktipset

May 26, 2023

Då bjuder Svenska Spel än en gång på en fin jackpot. Vi synar hela kupongen från match 1 till 13 ihop med Daniel Söderberg och Daniel "Striker" Domeij. 

Nu också som video på YouTube
Ibland kan det vara både roligare och lättare att se vad vi pratar om. Därför släpper vi nu också Stryket som video så du...


May 18, 2023

Vi möts än en gång av en blandad kupong och den ska vi självklart syna med de bästa dragen så du kan nå 13 rätt. Daniel Söderberg ger dig bästa spikarna, folket går i fällan, veckans harpun och andra smarta drag. 

Vi snackar också om spelkassa och att ha kontroll på sitt spelande. Har du problem med spel,...


May 11, 2023

Vi möts av en fin jackpot på veckans Styktipset och då innebär det att samla teamet och jobba igenom kupongen så ni har de bästa dragen för veckan. Daniel Söderberg och Daniel "Striker" Domeij vägleder er. Vi avslutar också med att göra några reduceringsdrag utifrån den ram vi satt. 

Tack...


May 5, 2023

Lördag och Stryktipset bjuder in till en lite annorlunda kupong. Vi möts av engelska matcher i kombination med anndra ligor. En Europatipset i Stryktips-version kan man säga. Daniel Södewrberg kommer med de bästra dragen för att lyckas på lördag.

Vi går också igenom en lista med saker som man bör tänka på...