Preview Mode Links will not work in preview mode

Stryket - Din genväg till 13 rätt på Stryktipset

Sep 30, 2022

Vi har en härlig jackpot att se fram emot på hela 15 miljoner. Den vill man självklart vara med och hugga på. Därför kavlar vi upp ärmarna och analyserar kupongen ihop med Daniel Söderberg och ger er veckans bästa drag på Stryktipset. Vi snackar spikar, skjuter harpunen och analyserar vart folket går i...


Sep 23, 2022

Denna vecka har vi med oss Andreas Bergbring som har valt att inrikta sig på betting i den härliga bonnbollen, vi snackar då Division 1 och 2. Det passar extremt bra att ta ett snack med honom och lära känna honom bättre men också få insikt i de 5 division 1-matcher som är på kupongen. Vi hittar tack vare...


Sep 16, 2022

Den här veckan kastar vi oss in på kupongen som kommer. Daniel Söderberg ger oss sina smartaste drag i hur vi ska tänka. Vilka spikar är bra. Vart går folket bort sig och hur fäller vi de stora hajarna? 

Vi har också ett ämne där vi går igenom spikar. Hur ska man egentligen tänka kring att välja sina...


Sep 9, 2022

Äntligen får vi möjligheten att ta ett snack med en spelare från Allsvenskan. Ingen mindre än Oliver Alfonsi från Varbergs BoIS har vi fått snacka med och ställa de där frågorna som man vill ställa till en fotbollsspelare. 

Vi har också med oss Daniel Söderberg som lämnat sin älgsafari och nu gör analys...


Sep 2, 2022

Den här veckan lägger vi fullt fokus på kupongen som är på lördag. Mathias från Dagens bästa spel är med oss och ger oss de bästa dragen. Vilka ska spikas? Hur går man emot svenska folket där de går i fällan? Och hur fäller man de stora hajarna? Detta och mycket mer går vi igenom.

Vi snackar också...