Preview Mode Links will not work in preview mode

Stryket - Din genväg till 13 rätt på Stryktipset

Jun 30, 2023

Då börjar sommaren komma allt närmare och vi går mot säsonsavslutning och lite ledigt innan allt drar igång igen i augusti. Men vi har en fin kupong att lösa på lördag först. Daniel Söderberg har plockat ut de vassaste dragen, så dra igång veckans avsnitt och börjar klura kring veckans kupong.

Nu också...


Jun 22, 2023

En kupong med som bjuder på matcher från både Sverige och Norge samt U21-EM. Vi går igenom de bästa dragen för att du ska lyckas på söndag. Yes det stämmer, spelstopp är faktiskt söndag 15:59 denna vecka. 

Nu också som video på YouTube
Ibland kan det vara både roligare och lättare att se vad vi pratar om....


Jun 15, 2023

Vi bjuds denna vecka på en landslagskupong. Historiskt sett brukar vi mötas av kuponger med väldigt många favoriter. Men denna vecka tror Daniel "Striker" Domeij på en kupong som ändå kan skapa lite utmaning. Han plockar fram den bästa spiken, folket går i fällan samt veckans harpun. 

Nu också som video på...


Jun 9, 2023

Bonnbollen har tagit sig in på Stryktipset med besked. Majoriteten av matcherna hittar vi från Division 1 samt 2 och det gör det hela lite klurigare. Vi väntas ganska låg omsättning men med en garanti på ensam vinnare så finns det alltid ett värde kvar i produkten Stryktipset. Daniel Söderberg har tagit fram...


Jun 2, 2023

Nytt avsnitt av Stryket och vi ska självklart grotta ner oss i kupongen som förra lördagen gav oss 13 rätt och över 210.000:- i vinst till glada andelsköpare. Daniel Söderberg ger också de bästa dragen inför veckans Stryktipset i form av bästa spik, veckans harpun och folket går i fällan.

Nu också som...