Preview Mode Links will not work in preview mode

Stryket - Din genväg till 13 rätt på Stryktipset

Jan 29, 2021

Häng med i stryktipspodden Resan för oss som inte förstår och ta del av analyser, killgissningar och anekdoter. Som den här veckan när vi får lära oss med om FA-cupen och när hjulet kom till. Vi går också igenom ställningen i TT-ligan. 

Och kanske bäst av allt. Avsnittet är obetalt och oöverenskommet...


Jan 22, 2021

Nytt avsnitt och nya kunskaper inom fotbollens värld. Vi får möta Mr Söder och fundera kring veckans kupong som kommer, som inte gick att fundera kring. Vi fick också analysera förra veckan. 

Ett härligt avsnitt som även denna gång är ett obetalt och oöverenskommet samarbete med Skidpropaganda, norra Europas...


Jan 15, 2021

Äntligen får vi veta vad det är som gäller kring uttalet för ett av Championships lag. Vi går igenom skillnaden mellan att tipsa och tippa. Hittar en topptippare närmare än vad vi tror och skapar magiska analyser av den kupong som varit.

Vi har också med oss ett obetalt och o-överenskommet samarbete med...


Jan 8, 2021

Kan man grilla en korv med en snökanon riktad mot elden? Det är en av veckans viktiga frågor som vi behöver reda ut. Vi går också igenom titlarna på alla Herbie-filmer som har producerats sedan 1969. Sen snuddar vi självklart vid veckans Stryktipskupong och snackar fotboll, lottade matcher och...


Jan 1, 2021

Häng med på vår årskrönika och låt oss summera året. Vi blickar också framåt och funderar kring hur vår resan egentligen ska bli framöver.