Preview Mode Links will not work in preview mode

Stryket - Din genväg till 13 rätt på Stryktipset

Apr 28, 2023

Ny lördag på ingång med härliga Stryktipset. Daniel Söderberg har valt ut kupongens absolut bästa drag så att du ska kunna bygga en så bra kupong som möjligt.

Veckans ämne är också att diskutera spelfilosofi samt att välja bra spikar. Hur ska man tänka? Det går vi igenom. 

Tack Reducering.se
Veckans...


Apr 21, 2023

Svenska Spel bjuder upp till dans med en jackpot på hela 11 miljoner. Vid jackpot vet ni vad det innebär, nämligen full genomgång av kupongens matcher ihop med Daniel "Striker" Domeij och Daniel Söderberg. Allt summeras med bästa dragen så du ska kunna vara så förberedd som möjligt på veckans kupong...


Apr 14, 2023

Snart lördag igen och vi blickar framåt mot en ny spännande kupong på Stryktipset. Vi ger er denna vecka 4 drag inför kommande kupong som du inte kommer kunna vara utan. 

Tack Reducering.se
Veckans sponsor är reducering.se där du på ett smidigt och kraftfullt sätt kan reducera din pool-spelskupong. Det är...


Apr 11, 2023

I avsnitt 125 hade vi med oss Martin Ingvarrson från Svenska Fortbollsförbundet för att diskutera VAR inom svensk elitfotboll. Nu släpper vi endast intervjun för att ni som bara vill ta del av den intervjun ska slippa höra vårt prat om en för stunden inaktuell kupong på Stryktipset. 

Diskussionen om VAR i...


Apr 7, 2023

Diskussionen om VAR i svennsk elitfotboll är glödhet just nu. Men vad är det egentligen vi diskuterar? Vi har därför bjudit in Martinn Ingvarsson som är coach för elitdomarna inom Svenska Fotbollsförbundet för att ge oss en bättre bild om hur och varför VAR bör implementeras inom svensk elitfotboll. Extremt...