Preview Mode Links will not work in preview mode

Stryket - Din genväg till 13 rätt på Stryktipset

Oct 26, 2023

Vilken lördag vi har framför oss. Inte nog med att Svenska Spel bjuder upp till 14 miljoner jackpot drar också Reducerings-SM igång inne på reducering.se. Som vanligt går vi igenom hela kupongen från match 1 till 13 när det är Jackpot. Denna vecka med Striker samt Mathias från Miljongänget och Dagens bästa...


Oct 19, 2023

Det tog ett gäng avsnitt men helt plöstsligt sitter vi i samma studio alla tre. Daniel Söderberg synar kupongen och ger oss sina bästa drag inför lördagens kupong. Vi avhandlar också en fråga från Peters kompis samt två lyssnarfrågor. 

Nu också som video på YouTube
Ibland kan det vara både roligare och...


Oct 12, 2023

Vi får denna vecka en fin jackpot från Svenska spel i kombination med en kupong där intresset kommer att våra lågt. Det ska vi utnyttja och bygga radkombinationer med fin utdelning. Daniel Söderberg ger i detta avsnitt sina vassaste drag på kupongen. 

Nu också som video på YouTube
Ibland kan det vara både...


Oct 5, 2023

Svenska Spel bjuder upp till hela 20 miljoner på jackpot! Då vill du inte komma oförbredd till lördag. Daniel Söderberg och Daniel "Striker" Domeij går igenom alla kupongens matcher, precis som vi brukar göra när det är jackpot. 

Nu också som video på YouTube
Ibland kan det vara både roligare och lättare att...