Preview Mode Links will not work in preview mode

Stryket - Din genväg till 13 rätt på Stryktipset

Aug 31, 2023

Svenska Spel bjuder in till en fin jackpot-lördag och skjuter till 13 miljoner till 13-rättspotten. Vi har bjudit in Daniel "Striker" Domeij för att ihop med Daniel Söderberg gå igenom hela kupongen. 

Nu också som video på YouTube
Ibland kan det vara både roligare och lättare att se vad vi pratar om....


Aug 24, 2023

Ny vecka och ny omgång på Stryktipset ska synas. Daniel Söderberg har plockat fram veckans vassaste drag för att du ska kunna möta lördagens kupong på bästa vis. Vi går igenom kraften i att reducera sitt system med exakt antal, alltså min 1, max 1 av den färg man markerat får gå in. Det kan låta klurigt...


Aug 17, 2023

Då är det världspremiär för Stryket live-podd. Vi fick ta över Sergelterassen och bjuda på ett avsnitt live, vilken ära! Tusen tack till er som kom. För er som inte kom finns här avsnittet som podd. Det visas en hel del filmer så det kan vara roligare att se på YouTube. 

Nu också som video på YouTube
Ibland...


Aug 10, 2023

Svenska Spel bjuder upp till dans nu när Premie League startar med en jackpot på hela 13 miljoner. Det är ju en magisk start på PL-säsongen. När det är jackpot har vi alltid för vana att gå igenom hela kupongens matcher för att ge dig de bästa dragen inför lördag. Denna vecka har vi med oss Fredrik...


Aug 4, 2023

Den engelska fotbollen är igång och då startar vi upp en ny säsong av Stryket. Vi snackar igenom sommaren och vad den har bjudit på men framförallt så spanar vi in lördagens kupong som äntligen bjuder på engelsk boll. Daniel Söderberg ger oss de vassaste dragen. 

Live-podd 17/8 klockan 18:00 på...