Preview Mode Links will not work in preview mode

Stryket - Din genväg till 13 rätt på Stryktipset

Sep 24, 2021

Vi har äran att få ha med oss Staffan Rehnström som gäst i veckans avsnitt. Eller som vi kallar honom Mr. Kupong, för det är nämligen han som skapar den där kupongen som vi sätter 1X2 på. Ett mäktigt möte där vi får veta hur det går till att få fram matcherna. 

Vi har också med oss Rasim Reiz i vanlig...


Sep 17, 2021

Avsnittet då vi får ha med oss Henrik från Stryketanalysen.se som gäst som berättar mer om deras verktyg för hur du ska kunna öka dina chanser att få 13 rätt på Stryktipset.

Vi får också känna Daniel Söderberg från Miljongänget på pulsen inför omgång 2 i vårt Topptipset-expriment som vi nu...


Sep 10, 2021

Låt oss få svara på era frågor! Bra frågor har kommit in som vi försöker besvara och vi är så glada över att ni hänger med oss. 

Vi får också värdefulla insikter från Rasim Reiz även denna vecka. Han varnar för matcher, kommer med smarta drag och ger oss en bra spik. Även om vår Huds-guru kan tro att...


Sep 3, 2021

En dag så fick vår mentor ett meddelande där jag ifrågasatte deras sätt att spela. Det resulterade i ångest av att jag trodde vi hade bränt vår bro till vår mentor men istället påbörjade en intressant diskussion. Nu har vi med oss Daniel Söderberg för att gå igenom det expriment jag gjort samt diskutera...