Preview Mode Links will not work in preview mode

Stryket - Din genväg till 13 rätt på Stryktipset

Oct 29, 2021

Hur är det egentligen att leva på betting? Vi får i detta avsnitt lyssna till Michel och Mathias från Miljongänget som lever på betting. Vad finns det för fördelar och vad finns det för nackdelar. Det och mycket mer delar de med sig av. 

Vi går också igenom veckans kupong som var och diskuterar vad som gick...


Oct 22, 2021

Hur väljer man rätt spikar? Det är temat för veckans avsnitt där vi får lära oss hur man ska tänka. Daniel och Ola från Miljongänget ger oss extremt bra insikter kring hur man ska tänka kring spikar. Genom den här kunskapen kan du skapa en bättre balans i dina system och även förstå skillnaden mellan att...


Oct 15, 2021

Välkommen till säsong 2, en säsong som innebär ett namnbyte till Stryket där vi får välkomna Miljongänget med på resan. Vi möter ett nytt inslag i podden som heter Miljongängets hörna. 

Vi får också ett nytt mål för säsongen som är att sätta 13 rätt men med en utdelning på över 100.000:-. 

I...


Oct 8, 2021

Då har det kommit, säsongens sista avsnitt. Vi tar oss tid att blicka bakåt men också en del framåt. 

Vi får också ha med oss Daniel Söderberg från Miljongänget där vi snackar om vårt expriment men kanske viktigast av allt får ett utlåtande över vår resa. Vår mentor ger oss nu vår dom!

Resan för oss...


Oct 1, 2021

Vi har den stora äran att få ett snack med Norrby IF:s klubbchef David Kryssman. Vi får lära oss mer om rollen som klubbchef men även lyssna av David som har en framgångsrik historik inom spel.

I vanlig ordning har vi också med oss Rasim Reiz som kommer med smarta drag inför helgen.

Detta och mycket mer får ni...