Preview Mode Links will not work in preview mode

Stryket - Din genväg till 13 rätt på Stryktipset

Nov 30, 2023

Sjukstuga denna vecka för Fredrik så Peter och Daniel får leverera avsnittet själva. Men det löser de ju kanon. I avsnittet får du de viktigaste dragen inför lördagens kupong. 

Strykets julkalender är här!
Succén är tillbaka! Varje dag mellan den 1 till 24:e december kommer vi öppna en lucka och lägga ett...


Nov 23, 2023

Vi möter denna vecka en otroligt svår kupong, veckans kupongvärde är på 21000! Dainel Söderberg ger oss sina bästa drag samt ett kupongsvep av oss alla. Vi har också halvgarderingar som ämne där vi går igenom hur du ska tänka.

Bli Patreon från 10:- och ta del av extra material
Bli en Patreon och stötta...


Nov 16, 2023

Vi möts av en lite svalare kupong för många. Men då kavlar vi upp ärmarna och bjuder dig på de bästa dragen samt det vi kallar för kupongsvepet. Vi ser också tillbaka på statistik kring Stryktipset. Hur har utdelningarna egentligen sett ut de senaste åren?

Tävla gratis i Reducerings-SM och ha chans att vinna...


Nov 9, 2023

Ny vecka med en härlig kupong att sätta händerna i. Vi går igenom de vassaste dragen du behöver ha inför lördagens kupong. Veckans spik, foket går i fällan samt veckans harpun. Och ett nytt segment som vi ska försöka oss på. Vi behandlar också odds som ämne med intressanta frågor till Daniel. 

Tävla...


Nov 2, 2023

När det inte blir utdelning på 10 rätt som det var i lördags blir det jackpot denna lördag. Det ligger ca 13 miljoner i 13-potten och de pengarna ska jagas. Poddens system hittade 13 förra veckan tack vare många kloka tankar från Striker och Mathias. Då det är jackpot igen så går vi åter igenom kupongens...