Preview Mode Links will not work in preview mode

Stryket - Din genväg till 13 rätt på Stryktipset

Mar 26, 2021

Då sitter vi här i vår ensamhet igen utan någon gäst. Men vi trummar på och trummar vidare med ett gäng reflektioner. Som att man kan få 13 rätt på ett slumpat system. Att Henke kanske inte är så dålig ändå. Och nu vet vi också när Zlatan kommer lägga skonarna på hyllan. Sen blir det lite Stryktipset...


Mar 19, 2021

Då är det dags för nytt avsnitt med ny gäst. Vi har denna gången med oss Daniel Söderberg som är en av tre personer i Miljongänget. Att få tips från en nyfunnen vän som vunnit över 9 miljoner på Stryktipset var en ära. 


Mar 12, 2021

Hur räknar man egentligen fram ett odds? Extremt krångligt men nu vet vi. Vi vet också vem nästa veckas gäst är som anser att vi kan gena bättre på kupongen, hur?

Vi har också med oss ett riktigt härligt obetalt och oöverenskommet samarbete med Trumpet, riktigt sköna underställ i bästaste ull. In och shoppa.


Mar 5, 2021

Ja men då sitter vi nu åter ensamma i studion och försöker komma närmare våra 13 rätt. Häng med en vecka till i kanske sveriges novisaste stryktipspodd. Vi får lära oss massor om fotbollsspelares frisyrer, försöker reda ut vår längd på avsnitten och summerar veckan som var.