Preview Mode Links will not work in preview mode

Stryket - Din genväg till 13 rätt på Stryktipset

Dec 25, 2020

Vad har Resan för oss som inte förstår och Jack Werner gemensamt? Inte något alls men vi fick någon form av anfall när kombinationen skulle föras samman. Häng med på härliga sport-referat, analyser, minnen och en näve struntprat. 

Även detta avsnitt sponsras av posterföretaget Desiged Posters där du just...


Dec 18, 2020

Vad kan ni egentligen om fotbollshistoria? När är den första dokumenterade fotbollen? Eller vad är egentligen Peters topp 3 på skador inom fotbollen? Och vad är det som gör att Fredrik surnar till? Detta och mycket mer i dagens avnsnitt.

Avsnittet sponsras av poster-företaget Designed Posters. In och köp och...


Dec 11, 2020

Vårt längsta avsnitt någonsin. Vårt bästa avsnitt någonsin om man gillar ljud. Låt oss välkomna Simon som den femte medlemmen i vår podd-familj. Vi pratar Brollan, Stryktipset och mycket mer. Varför skriver man den här texten egentligen? Om någon läser den så lägg gärna ett meddelande på Instagram...


Dec 4, 2020

Nu har vi väl ändå nått botten i vår Stryktips-karriär? Vi snuddar kring kupongen men pratar om mycket annat, ganska mycket annat om man ska vara ärlig. Som att det nu är officiellt att man får säga ingentingen. Och vår top 3 kring Maradona. Och sanningen om Fredrik Ljungberg....eller?