Preview Mode Links will not work in preview mode

Stryket - Din genväg till 13 rätt på Stryktipset

Jun 25, 2021

Det dyker upp så många frågor efter varje vecka och då är det tur att vi har en alldeles egen mentor. Vi får ringa Daniel från Miljongänget och ställa de frågor som ligger och gnager i huvudet. Vi får också snacka lite EM och annat tugg. 


Jun 18, 2021

EM fortsätter och vi dyker ner i den vecka som nu varit. Vi analyserar, diskuterar och funderar. Vi får också gå igenom hur det gick i veckans TT-skola. Men kanske bäst av allt, vi får diskutera hur det är att sitta där med chans på 13 rätt, vilken upplevelse!


Jun 11, 2021

Då kom äntligen Damallsvenskan till Stryktipset och vi bestämmer oss för att gå djupare i ämnet för att kunna parera denna division bättre i framtiden. Vi snckar också upp EM som nu börjar och Fredrik siar in i spåkulan om vem som slutar som segrare. 

Detta och mycket mer får i veckans avsnitt av vår...


Jun 4, 2021

Låt oss få ta ett snack med en ny idol, nämligen Johan Blidberg, mannen som driver Lis mejeri och älskar Stryktipet. Vilken mäktig kombination. Vi snackar mackor, mat, fotboll, stryktipset och mycket mer. Och när du sitter där med 13 rätt så bokar du bord hos Lis Mejer och firar din seger. Och sitter du inte...